Gong bad massage

Je kunt bij een Gongbad massage enorm genieten van zuivere frequenties en klanken. We zijn allemaal vibrerende wezens in een energielichaam. De gong(s) helpen je lichaam, de chakra’s, te harmoniseren en in de originele balans te komen. Omdat de mind de klanken, de frequenties, van de Gong niet kan voorspellen, geeft het de controle op. Hierdoor kan de hersenactiviteit vertragen en opent zich de meditatieve Theta staat. Theta golven ontstressen. De bloeddruk verlaagt en het zelf genezend vermogen van het lichaam wordt versterkt.

Vastzittende energie, blokkades, kunnen op deze wijze losgeweekt worden en krijgen zo de mogelijkheid om weg te vloeien. Wat een opgeruimd gevoel geeft in lichaam en geest.

Wordt stil, en ontvang wat jouw innerlijke wereld in de perfecte vorm laat zien

Behandeling

 

Vooraf aan de massage wordt er een korte intake afgenomen, hierin vertel je onder andere jouw (medische) klachten en stel ik je gericht wat vragen m.b.t. je hulpvraag en of klacht.

Na het intake gesprek nodig ik je uit om op de massagetafel te gaan liggen. Het heeft de voorkeur dat je gemakkelijke kleding aan hebt.

Bij een gongbad lig je op je rug van de massagetafel en hebt een deken over je heen. Ook hierbij kun je wanneer je door beperking niet kunt liggen plaatsnemen op een stoel.

De ruimte waar de massage plaatsvind gebeurt in een rustige omgeving waar je je veilig kunt overgeven en ontspannen het Gongbad kunt ontvangen en beleven. Een Gongbad gebeurt in stilte. Dit is om je vooral geestelijk te kunnen ontspannen. Het is een pijnvrije massage, wel kunnen er emoties vrijkomen. Wanneer dit gebeurt begeleid ik je daar waar nodig met ademtechnieken.
Met volle aandacht en liefde verzorg ik het Gongbad. Het Gongbad duurt gemiddeld een uur.

Na de behandeling kom je rustig terug in het hier en nu, drinkt een glas water of thee en is er ruimte om hetgeen je ervaren hebt te delen en te bespreken. Zorg dat je na de behandeling ruimte hebt om het te laten integreren.

Voor wie

Een Gongbad is geschikt voor volwassenen maar zeker ook voor kinderen.  Bij mentale overbelasting kan een Gongbad verlichting bieden en fysiek ook tot ontspanning komen.
Uit ervaring blijkt dat, wanneer je bijv. de diagnose autisme hebt, je tijdens en na een behandeling van een Gongbad  tot een ontspanning kunt komen die verrassend effect geeft op je functioneren.

 

Een Gongbad is in de 1e periode van een zwangerschap niet aan te raden.

Recensies

  • Ik voel dat er veel gebeurd is tijdens de behandeling
  • Het maakt me meer bewust van mijn buik, mijn lichaam, mijn zijn
  • Een bijzondere ervaring. Een massage met veel diepgang. Voelt goed
  • Net of er een last van me afgevallen is
  • Meer ademruimte
  • Emotioneel bevrijdend. Positief. Voor een groot deel van de pijn verlost
  • Na de sessie was ik erg ontspannen. Ik kan nu beter bij mezelf komen
  • Het gebied rondom mijn hart heeft nu meer ruimte
  • Er gebeurt veel positiefs en prettig om te ontvangen