Honing massage

Een honingmassage heeft het helende effect van een bindweefsel massage. Het is zeer effectief bij stress. Wanneer er spanning zit in de rug werkt de honingmassage als perfecte aanvulling, en is goed in combinatie, met een orgaanmassage. Je huid en energie worden geactiveerd en je komt terug in je lichaam, iets wat heel aardend werkt. Doordat de honingmassage je huid voed gaat je energie weer stromen. Geheel pijnloos is de massage niet, echter is het de verlichting achter de pijn die de weldaad en de meerwaarde van de honingmassage je laat beleven. mproblemen.

Behandeling

Vooraf aan de honingmassage wordt er een korte intake afgenomen, hierin vertel je onder andere jouw (medische) klachten en stel ik je gericht wat vragen m.b.t. je hulpvraag cq klacht.

Na het intake gesprek nodig ik je uit om je bovenkleding uit te doen en op de massagetafel te gaan liggen.

De Honingmassage begint, afhankelijk van het te behandelen gedeelte van je lichaam, op rug of buik.

De ruimte waar de massage plaatsvind gebeurt in een rustige omgeving waar je je veilig kunt overgeven en ontspannen de massage kunt beleven. Een honing massage kan soms wat pijnlijk zijn, helemaal wanneer de doorbloeding op gang begint te komen. Wanneer de bloedcirculatie op gang is gekomen wordt het warm en zal je huid reageren door rood te worden. Je lichaam wordt ontdaan van aanwezige blokkades en of toxines. Met warme / koude natte doeken wordt de honing van je lichaam zacht weggehaald en schoongemaakt. Met volle aandacht en liefde masseer ik jouw lichaam wat een prettige verlichting geeft. Na de behandeling voelt je behandelde lichaam ontspannen. en kun je ruimte en de levensenergie voelen stromen.

Voor wie

Heb je een slechte doorbloeding? Honingmassage is een massage om afvalstoffen en toxines af te voeren en de bloedcirculatie op gang te brengen.  Wanneer je een gezonde huid en organen hebt is er meer balans gebracht in je energie huishouding en brengt je vreugde om vol van je leven te genieten. Aandacht voor je voedingspatroon is een pré en is nodig om de behandeling(en) zoals de honing massage voedend te laten zijn.

Recensies van mijn cliënten over de honing massage :

  • Ik voel dat er veel gebeurd is tijdens de behandeling
  • Het maakt me meer bewust van mijn buik, mijn lichaam, mijn zijn
  • Een bijzondere ervaring. Een massage met veel diepgang. Voelt goed
  • Net of er een last van me afgevallen is
  • Meer ademruimte
  • Emotioneel bevrijdend. Positief. Voor een groot deel van de pijn verlost
  • Na de sessie was ik erg ontspannen. Ik kan nu beter bij mezelf komen
  • Het gebied rondom mijn hart heeft nu meer ruimte
  • Er gebeurt veel positiefs en prettig om te ontvangen